خانه/دستهبندی نشده/قیمت خرید و فروش عمده خشکبار و آجیل ایرانی در بازار تهران
قیمت خرید و فروش عمده خشکبار و آجیل ایرانی در بازار تهران
m.sedighi دستهبندی نشدهدیدگاهها برای قیمت خرید و فروش عمده خشکبار و آجیل ایرانی در بازار تهران بسته هستند140 بازدید
اهمیت و جایگاه اقلام خشکبار در کشورهای دنیا و بویژه خاورمیانه !
تا به حال سئوالی با این محتوا که چرا محصولات خشکبار از قبیل مغز گردو ، بادام ، پسته ، انواع مویز و کشمش . سایر تخمه و دیگر اقلام از اهمیت بالا و شگفت انگیزی برخوردارند . مگر مصرف این محصولات چه پیامدی برای انسان ها ، سلامت وکیفیت زندگی آنها دارد؟
برای آگاهی از پاسخ این سئوال پیشنهاد می کنیم که این نوشته را تا پایان مطالعه کنید .
چرا خشکبار ؟
آیا بدلیل گرانی و تورم می توان از اهمیت و مصرف اقلام و محصولات خشکباری در سبد غذایی غافل شد واز مصرف روزمره این محصولات فرآوری شده در بین خانواده ها چشم پوشی کرد ؟ !
شاید کمتر ایرانی باشد یا بهتر است بگوئیماحتمال قریب به یقین یک ایرانی وجود ندارد که به اهمیت آجیل و خشکبارو جایگاه ویژه آن در سبد غذایی واقف نباشد . از روزگاز دیرین و دیرباز در سفره مراسم ها و جشن های مختلف ایرانی، انواع آجیل و خشکبار قرار داشته است و این خوراکی های مفید به عنوان تنقلات سالم توسط همه افراد از زن و مرد و بویژه کودکان مصرف شده است.
این رسم و رسوم از سالها پیش و قبل از آن که خوراکی های پوج و بی خاصیتی مثل پفک و چیپس و انواع اسنک های حجیم وارد بازار شود، پدران و مادران جیب فرزندان خود را با آجیل پر کرده و آنان را روانه مدرسه می کردند.
لازم است بدانید در هر زمان از مطالعه این مقاله می توانید برای دسترسی به اطلاعات خرید و فروش عمده و جزئی و یا صادرات محصولات متنوع ما نظیر انواع آلو بخارا و آفتابی ؛گردو و مغز گردو ، بادام زمینی ، انجیر ، خاکشیر ، توت خشک ، تخمه جابونی ( ژاپنی ) ، قارچ گانودرما ، لیمو عمانی و … به صفحات مربوطه در سایت www.ayar2022.ir مراجعه و با مشاورین فروش ما تماس حاصل نمائید .
جایگاه خشکبار اصیل ایرانی و ریشه مصرف آن :
در فرهنگ کهن و بومی ما ایرانیان اختصاص یک ترکیب مخصوص به نام آجیل شب یلدا یا آجیل چهارشنبه سوری برای خاص ترین مناسبت های ملی، یا نذر کردن آجیل مشکل گشا برای رفع گرفتاری ها از بارزترین نمونه های شیوع مصرف آجیل و خشکبار زواج داشته است.
جایگاه خشکبار در علوم طب سنتی و مدرن :
در علوم طب سنتی ایرانی اسلامی نیز از خواص بیشمار این خوراکی های مفید بسیار سخن به میان آمده است.مزید بر آن در علوم پزشکی نوین نیز فواید بیشمار مصرف انواع آجیل، خشکبار، دانه های خوراکی و میوه های خشک را ثابت کرده و مصرف روزانه آن را توصیه می کند.
بد نیست به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران نیز در اهمیت و جایگاه محصولات خشکباری ارگانیک و سالم اشاره شود :
طبق نتایج بررسی های آزمایشگاه کنترل غذای معاونت غذا و دارو پیرامون سلامت آجیل و خشکبار و خطرات ناشی از مصرف نمونه های آلوده به سموم، اطمینان از سالم بودن و عدم وجود آلودگی در آنها امری ضروری است.
کدام شهرها بیشترین سابقع تولید خشکبار را در کشور ما دارند ؟
شاید پاسخ دقیقی به این سئوال نتوان داد خوشبختانه اکثر شهرهای ایران بخاطر شرایط اقلیمی و جوی و بهره مندی از منابع زمینی و زیر زمینی در تولید خشکبار ایران زمین سهیم هستند .
ازجمله شهرهای فعال می توان به شهر های زیر اشاره کرد :
تبریز
خوی
ملایر
کرمان
رفسنجان
شاهرود
نیشابور
مشهد
تاکستان
قزوین
مرند
فروج بعنوان شهر آجیلی کشور
اما تبریز :
استان آذربایجان شرقى
آجیل، خشکبار ، شیرینى
آجیل آذربایجان بخصوص آجیل تبریز از دیر باز به دلیل مرغوبیت مشهور بوده و از بهترین محصولات ایران تولید میشود. انواع خشکبار از قبیل برگه هلو، برگه زردآلو، آلو خشک، که در شهرستانهاى جنوبى بخصوص در مراغه تولید میشود نیز طرفداران بیشمارى در کشور دارد.انواع شیرینى همانند اریس،قرابیه،نوقا و لوز از سوغاتى هاى دیگر آذربایجان شرقى میباشد و باب مذاق هر ایرانى است
از آنجا که یکی از پرسودترین حوزه های اقتصادی قابل فعالیت در بازار کشور ما، مربوط به پخش انواع آجیل و خشکبار در کشور می باشد که در این زمینه با توجه به میزان مصرف بالای این نوع خشکبار در کشور، به سادگی این مزیت فراهم می شود که بتوان از سودآوری های آن نیز بهره مند شد اما مسئله ای که وجود دارد مربوط به انتخاب یک بازار مناسب و دست اول، برای خرید عمده خواهد بود.
شهر تبریز با توجه به موقعیتی که در تولید خشکبار ایرانی و همچنین واردات انواع مغز آجیل و خشکبار خارجی دارد، از جمله عرصه های تجاری شناخته شده در بازار می باشد که به صورت دست اول، امکان خرید ارزان ترین خشکبار را فراهم می سازد.
اهمیت فرآوری و نگهداری محصولات خشکباری :
از آنجا که آجیل و خشکبار مواد غذایی مغذی هستند که شرایط انبارداری، نگهداری و فرآوری در کیفیت آنها تاثیر به سزایی دارد. چنانچه این مواد در مکانهای مرطوب نگهداری و با شرایط نامطلوب فرآوری شوند؛به احتمال قریب به یقین ممکن است به سموم قارچی مانند آفلاتوکسین آلوده شوند.
آفلاتوکسین چیست :
آفلاتوکسین سم سرطان زا ی شناخته شده می باشد. ورود مقادیر زیاد آفلاتوکسین به بدن موجب بروز سرطان کبد می شود. وجود سمومی مانند آفلاتوکسین در محصولات نشانه ظاهری ندارد و تنها با استفاده از روشهای آزمایشگاهی قابل تشخیص است.
بوی کپکزدگی و ماندگی ناشی از اکسید شدن ترکیبات روغنی و یا وجود نشانههای آفتزدگی داخل این محصولات نشان دهنده عدم مرغوبیت آنها است. یکی از روش هایی که برای پنهان کردن ظاهر فاسد شده آجیل ها و دادن طعم های فریب دهنده برای پوشاندن طعم کهنگی آجیل ها استفاده می شود اضافه کردن رنگ به آنها می باشد. این آجیل و خشکبار می توانند به سموم میکروبی نیز آلوده شوند.
اگر قصد خرید عمده گردو های تازه و درجه یک از هر نوع ایرانی و یا خارجی را داشتید می توانید از طریق مراجعه ومشاوره با کارشناسان ما می توانید خرید و فروش عمده و صادرات محصولات با کیفیت خشکباری ایرانی و خارجی به قیمت روز را تجربه کنید . برای خرید عمده انواع خشکبار ایرانی و خارجی کافیست با شماره تلفن های ذکر شده در سایت ما : www.ayar2022.ir تماس حاصل فرمائید .
در دنیای مدرن، بیماری های مرتبط با سبک زندگی که ناشی از الگوی غذایی غلط و کمبود فعالیت بدنی است بیشترین عامل مرگ و میر شناخته شده است. دیابت، انواع سرطان، و بیماری های قلبی عروقی مهمترین علت بسیاری از موارد مرگ انسان هاست و این بیماری ها هزینه بسیار سنگینی را به جوامع وارد می کنند.
در فرهنگ دینی ما و به توصیه قرآن کریم به انسان دستور داده تا در انتخاب غذای خود دقت کند ( انظر الی طعامک ) و علاوه بر مراقبت از روح خود، به سلامت بدن نیز بپردازد. از دیرباز در طب سنتی تمام ملل جهان، استفاده از خورا کی ها و بهره مندی از خواص آن ها وجود داشته است. طبیبان یونان باستان، روم قدیم و ایران پیش از اسلام به اهمیت غذا و نقش غذای سالم در سلامت انسان تاکید داشتند. پس از ورود اسلام به ایران با گسترش طب ایرانی اسلامی، حکما و پزشکان بزرگ از جمله ابن سینا و رازی در باب خواص خوراکی ها سخن ها گفتند.
اگرچه با پیشرفت علوم و جوامع، مصرف داروهای شیمیایی رواج یافت اما عصر حاضر را عصر بازگشت به طبیعت و طب سنتی دانسته اند. از آنجایی که خوراکی های طبیعی ضمن بهره مندی از خواص دارویی و درمانی، عوارض جانبی کمتری دارند؛ امروزه تمایل به استفاده از آن افزایش یافته است.
جالب است بدانید هرچند که با خشک کردن و فرآوری میوه ها مقدار و وزن آنها کمتر می شود اما خاصیت این میوه های خشک و کالری موجود در آنها به پنج برابر میوه تر و تازه آن افزایش می یابد.
برای نمونه به خاصیت چند میوه خشکباری به اختصار اشاره می نمائیم :
مغزگردو:
گردو از مغزهایی است معمولا همه افراد استفاده میکنند و کمتر کسی پیدا میشود که طعم گردو را دوست نداشته باشد. امگا ۳ موجود در مغز گردو تقریبا با گوشت ماهی برابری میکند و همانطور که میدانید امگا ۳ فواید زیادی برای بدن دارد. از دیگر خواص گردو میتوان به تقویت قوای جنسی ،سلامت پوست ، درمان یبوست ، و…. اشاره کرد. اما در مصرف گردو زیاده روی نکنید زیرا نه تنها سودی ندارد بلکه زیان بسیاری به بدن میرساند. همچنین گردو را بهتر است به صورت تازه و سالم میل نمایید.
از دیگر خواص قابل توجه مصرف مغز گردو می توان به موارد زیر اشاره نمود :
باعث لطافت پوست میشود
میزان کلسترول بد خون را کاهش میدهد
از پارکینسون و آلزایمر جلوگیری میکند
برای تنگی تنفس مفید است
سیستم ایمنی بدن را در برابر بیماریهای مختلف و سرطان مقاوم میکند
شاید بسیاری از شما عزیزان خواص کشمش را ندانید اما باید گفت که این خوارکی خوش طعم مزایای بسیاری دارد همچون رفع کننده یبوست ، کاهش فشار خون و همچنین جلوگیری از سرطان و…. . از دیگر مزیتی که کشمش دارد با اینکه شیرین است و قند دارد دیابت را کنترل میکند. اما کالری زیادی دارد در مصرف آن زیاده روی نکنید. شما میتوانید کشمش را در خانه و به روشهای متفاوت درست کنید تا به سالم و تازه آن مطمئن باشید. سایت www.ayar2022.ir عرضه کننده خشکبار اصل و تازه ،فروش گردو ، بادام و… بصورت عمده و یکی از مجموعه ها و مراکز تامین و صادرات خشکبارهای اصیل ایرانی می باشد.
مغز بادام :
چنانچه تصمیم به لاغر شدن دارید و دارای رژیم غذایی لاغری هستید حتما از بادام استفاده کنید .زیرا علاوه بر آنکه باعث لاغری میشود با داشتن فیبر شما را سیر نگه میدارد. فیبر ها معمولا خاصیت مغذی بالایی داشته و باعث می شود شما کمتر احساس گرسنگی نمائید .
اما منیزیم موجود در بادام از هر ماده معدنی بیشتر است. منیزیم باعث گشاد شدن رگ ها شده و از سکته مغزی جلوگیری میکند. فشار خون را کاهش میدهد .و به طور کلی گردش خون در بدن را تنظیم میکند و از بروز بیماری قلبی جلوگیری به عمل می آورد.اما همانطور که گفته شد نحوه مصرف اهمیت دارد . توصیه می شود که از مصرف بیش از اندازه و مورد نیاز بدن خود داری نمائید . مصرف بادام از ۵ تا ۸ عدد به صورت خام در روز میل شود مشکلی برای فرد ایجاد نمیکند.
سایر خواص مصرف مغز بادام :
سینه را نرم میکند
تقویتکننده نیروی جنسی است
معده را قوی میکند
ملین و ضدیبوست است
برای زخم روده، مثانه و اسهال مفید است
خطر: بادام به سختی هضم میشود و مصرف بیش از اندازه آن باعث سنگینی و درد معده میشود.
در پایان این گفتمان بهتر است در تاکید بر اهمیت مصرف محصولات خشکباری ارگانیک و سالم باری دیگر با استناد به نظرات متخصصین علم تغذیه مطلب زیر به دقت را بخوانید :
بنا به گفته متخصصان تغذیه برای کنترل قند خون و کلسترول بد، مبتلایان باید روزانه نصف فنجان خشکبار مصرف کنند. این موضوع به ایجاد تعادل در رژیم غذایی کمک بسیاری میکند. همچنین مصرف به اندازه خشکبار باعث تناسب اندام و لاغری میشود. متخصصان تغذیه مصرف یک مشت خشکبار را در رژیم غذایی مفید میدانند و معتقدند این میزان باعث افزایش طول عمر میشود. همچنین مواد معدنی موجود در خشکبار میتواند جایگزین مناسبی برای قرصهای شیمیایی باشد.
آنچه که هدف نوشتار این مقاله بود این است که هرچند تورم و گرانی این روزها توجه مصرف کنندگان خشکبار را از این فرآورده های مفید و پرخاصیت دور کرده است اما با برشمردن فواید و خواص ویژه این محصولات و با در نظر گرفتن هزینه های ناشی از درمان بیماری های متنوع ماحصل استفاده از محصولات غیر ارگانیک و غیر خشکباری ، هزینه کردن برای بهره مندی از فواید اقلام خشکباری خود بنوعی صرفه اقتصادی محسوب می شود .
برای آگاهی و اطلاع از نحوه خرید و فروش عمده و جزئی ، صادرات محصولات خشکباری با کیفیت بالا و مرغوب با قیمت مناسب در ابعاد و تناژ بالا می توانید با کارشناسان فروش ما و از طریق اطلاعات مندرج در سایت به نشانی : www.ayar2022.ir تماس حاصل نمائید .
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: